LOGIN

Passwoord vergeten ?

Complete E-Commerce Cursus

WAT JE MAG VERWACHTEN VAN DEZE CURSUS

Alle hulp die je nodig hebt om er een succesverhaal van te maken, klinkt dit goed ?

De cursus bestaat uit 9 modules en meer dan 75 how to video’s die in totaal 9 weken in beslag gaan nemen. Elke week worden er verschillende video’s gepubliceerd die je zullen aantonen hoe je gestructureerd te werk moet gaan. Na elke video is het de bedoeling dat je natuurlijk actie onderneemt en die stap gaat uitvoeren.

De worksheets die bij de video’s worden geleverd zullen ervoor zorgen dat je makkelijk aan de slag kan en met een minimale inzet toch zorgen voor het gewenste resultaat na 9 weken.

Naast de lessen zelf krijgt iedereen toegang tot het privé forum waar je alle vragen en of struikelblokken kan dumpen zodat je nooit vast komt te zitten.

WEBWINKEL SOFTWARE IS SLECHTS EEN TOOL

Een rendabele webwinkel bestaat uit 10% tools en 90% gezond verstand. Je mag het beste en duurste gereedschap hebben dat er op de markt te verkrijgen is, als je niet weet waarom en hoe je het moet gebruiken blijft het waardeloos.

Je bent dan ook weinig met een mooi opgezette webwinkel waar al jouw producten zijn op te vinden als je geen bezoekers over de vloer krijgt.

Of misschien heb je wel bezoekers maar zie je weinig of geen verkopen.

Als jouw webwinkel niet goed en doordacht in elkaar zit voor Google EN bezoekers is de kans heel klein dat het een succesverhaal wordt.

Enkele kleine en soms onopvallende wijzigingen kunnen zorgen voor een stijging in omzet van 5-500% !

DE MEEST VOORKOMENDE FOUTEN

Er zijn tal van redenen waarom een webwinkel het niet goed doet maar uit eigen ervaring kunnen we stellen dat je het altijd in één van deze 3 vakjes kan catalogeren :

  1. Gebrek aan Kennis : Er wordt een webwinkel software aangekocht, productbeschrijvingen en foto’s worden ingebracht… en nu maar hopen dat iemand iets gaat kopen
  2. Gebrek aan Actie : De kennis of een deel van de kennis is er want reeds 24 verschillende cursussen werden gevolgd. Maar… alle 24 cursussen staan netjes naast elkaar op de boekenplank en moeten regelmatig worden afgestoft
  3. Gebrek aan Begeleiding: De kennis of een deel van de kennis is er , er wordt actie ondernomen maar er is niemand die regelmatig kan bijsturen of verifiëren of de juiste actie werd ondernomen

KRIJG IK OOK BEGELEIDING ?

Die optie is er ! Als je kiest voor ons Premium Pakket, dan krijg je van mij persoonlijke begeleiding !

Dit bestaat uit een wekelijks webinar waar we samen met de andere cursisten die voor het premium pakket kozen jouw problemen of vragen gaan oplossen. Uit eigen ervaring weet ik dat deze webinars, ook wel mastermind groepen genoemd, een ideaal middel zijn om nieuwe ideeën op te doen of om zaken op een andere manier te gaan bekijken !

Naast het wekelijkse webinar krijg je om de 2 weken persoonlijke begeleiding van mij in de vorm van een telefoongesprek. Ik bel je persoonlijk op om je stappenplan & evolutie op te volgen en problemen, knelpunten of vragen aan te pakken.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE GRATIS CURSUS

Ontvang onze gratis video cursus en leer hoe je door enkele eenvouige zaken toe te passen meer uit je bezoekers haalt !