LOGIN

Passwoord vergeten ?

Is het iets voor mij ?

KAN IK ER IETS MEE ?

Beginner , reeds online actief, hobby , part- of full time, als je online wilt gaan handelen dan is deze cursus zeker iets voor jouw. Je hoeft geen expert te zijn en of je huidige baan op het spel te zetten om je in een online avontuur te gooien. Je kan perfect beginnen in je vrije tijd om zo verder te groeien zodat je op een dag misschien je baas kan ontslaan.

WIJ SPREKEN NEDERLANDS

Je hoeft zich alvast geen zorgen te maken over de taal die wordt gebruikt in onze Etree cursus. Moeilijke woorden of technisch vaktermen komen niet aan bod en als beginner of reeds actieve webwinkel eigenaar weet u perfect waarover we het hebben !

JE ZIET HOE WIJ HET DOEN

Alle lessen krijg je te zien in de vorm van how to video’s waarbij je als het ware over onze schouder heen meekijkt. Als we refereren naar een methode, tool of andere bron dan tonen we waar je die kan vinden en hoe je die het beste kan gebruiken om een optimaal resultaat te verkrijgen die jouw business kan vooruithelpen.

Tools zijn slechts instrumenten, het is vooral het inzicht en gebruik ervan , afgestemd op jouw online winkel die tot de gewenste resultaten gaat leiden.

VOOR WIE DEZE CURSUS NIET IS BESTEMD

We zijn cracks in wat we doen en weten zeker dat wij jouw online business in de lift kunnen duwen maar als je op één van onderstaande stellingen een ja kan plaatsen dan is deze cursus waarschijnlijk niks voor jou.

 • Volgende maand wil ik reeds 20.000 euro verdienen
  Als je van nul moet starten, reken er dan niet op dat je vanaf volgende maand een mooie omzet zal binnen halen.
 • Ik wil rijk worden door op die ene knop te duwen
  Rijk worden door niks of weinig te doen komt zelden voor. Er zal dus hard moeten gewerkt worden voor er resultaten uit de bus vallen.
 • Ik heb nog 10 andere cursussen staan op mijn boekenplank
  Als je van nature uit een verzamelaar bent en het te lastig vindt om kennis om te zetten in actie dan zal ook deze cursus geen aarde aan de dijk brengen.
 • Ik ben reeds jaren actief online en weet alles al
  Als je van mening bent dat je een doorwinterde e-commerce ondernemer bent die alles al weet dan zullen wij inderdaad weinig voor je kunnen betekenen :o

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE GRATIS CURSUS

Ontvang onze gratis video cursus en leer hoe je door enkele eenvouige zaken toe te passen meer uit je bezoekers haalt !