LOGIN

Passwoord vergeten ?

Werking van de cursus en onze Garantie

Hoe gaat dat precies in zijn werk ?

De cursus werd opgebouwd uit verschillende modules, 8 in totaal (plus 1 bonus module) en elke week wordt er 1 nieuwe module vrijgegeven. Een module bestaat uit 6 tot 13 video’s die variëren tussen de 10 en 30 minuten.
Er werd geopteerd voor korte how to video’s zodat er niet teveel materiaal op je afkomt en je rustig de tijd hebt om alles te gaan verwerken en toe te passen.

Naast de opleiding is er ook een support forum waar zowel basic als premium klanten terecht kunnen met hun vragen.

Indien je kiest voor de premium versie is er wekelijks ook een livewebinar waar je met je vragen terecht kunt en we hebben ook een 2 wekelijkse coaching call waar je zaak persoonlijk wordt bekeken.

Hoe Zit Het Eigelijk Met De Garantie ?

De belasting- en doodsbrief zijn zowat de enigste garanties in een mensenleven maar….

Wettelijk gezien is er een ‘afkoelperiode’ van 7 dagen. Dat wil zeggen dat als je niet tevreden bent, je het product binnen de 7 dagen kan terugsturen en je je geld terug krijgt.

Omdat deze cursus alle technieken omvat die ik zelf gebruik om een webwinkel op te starten en er dus zeker ben dat het werkt, doe ik er een schepje bovenop !

Ik geef je 30 dagen de tijd om uit te maken of deze cursus al dan niet iets voor jou is. Ben je niet tevreden of blijkt het toch niks voor jou te zijn, dan retourneren wij het volledige bedrag. Wees gerust , er zullen geen lastige vragen worden gesteld of er zitten geen addertjes onder het gras ! Niet tevreden 100% geld terug.

Als je alle stappen zorgvuldig opvolgt in deze cursus, dan garandeer ik je zelfs dat je het bedrag wat je betaalde voor deze cursus in no time terugverdiend zal hebben !

Wat kost het ?

De cursus is verkrijgbaar in een Basic en Premium Formule :

* Nederlandse Bedrijven met een geldig btw nummer betalen respectievelijk 410 euro (standaard plan) en 576 euro (Premium Plan).


Laten We Het Heel Snel Nog Even Samenvatten…

Dit is geen academisch werk die zich baseert op statistieken, cijfermateriaal of hoe het in de praktijk zou moeten zijn.

Deze cursus is “bulletproof” en wordt dagelijks gebruikt door ondergetekende !

Als je deze cursus volgt krijg je :

  1. Een 8 weken durende praktijk gerichte opleiding
  2. Toegang tot het privé forum
  3. Toegang tot het wekelijkse webinar (enkel de Premium versie)
  4. 2 wekelijkse , persoonlijke opvolging via telefoon (enkel de Premium versie)

En…. 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie !

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE GRATIS CURSUS

Ontvang onze gratis video cursus en leer hoe je door enkele eenvouige zaken toe te passen meer uit je bezoekers haalt !